Fostul realizator TV de la Realitatea TV, actualul europarlamentar PNL Rares Bogdan a publicat pe pagina personala de facebook rezultatele testului pentru coronavirus, asta dupa ce toata conducerea PNL a fost testata ca urmare a infestarii senatorului Vergil Chitac.

„Mi-au ajuns rezultatele testului COVID-19 facut ieri la ora 12.00. Rezultatul este NEGATIV. Sunt in autoizolare acasa si va invit pe toti sa incercati sa evitati cat mai mult posibil drumurile si locurile publice. Disciplina si respectarea regulilor in aceste clipe si zile sunt esenta trecerii prin aceasta situatie complet noua pentru Europa si intreaga lume. Sunt convins ca vom depasi impreuna si aceasta situatie. Cred ca in continuare scolile trebuie sa ramana inchise, iar circulatia in Mall-uri ar trebui restrictionata sau chiar inchise cu exceptia magazinelor alimentare. Cu cat vom sta mai izolati unii de altii in aceasta perioada, cu atat vom reusi sa oprim raspandirea virusului. Specialistii au cuvantul acum si eu sunt unul dintre cei care am totala incredere in doctorii romani reprezentati public astazi de Dr.Arafat, Dr. Tataru, Dr. Cercel, Dr. Rafila”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Chitac a infectat inca trei liberali

Senatorul Vergil Chitac, depistat pozitiv la testul COVID-19, a avut mai multe intalniri in ultimele doua saptamani de cand a revenit in tara, timp in care s-a intalnit cu mai multi colegi de partid. Dupa testele realizate s-au confirmat inca trei cazuri.

„Sunt confirmati pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19) deputatul PNL, Lucian Heius, primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae. Toti 3 se afla in izolare la domiciliu, au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat si senatorul Chitac, si ieri nu au fost prezenti la reuniunea Biroului Executiv al PNL”, a transmis Grupul de Comunicare Strategica.

Articolul precedentFinantele umbla la bani pentru a ameliora impactul economic al coronavirusului
Articolul următorPremierul Orban se adresează națiunii la ora 18:00