Oricine greșește pe lumea asta, numai Dumnezeu nu greșește, spune Rareș Bogdan, după ce Ludovic Orban a susținut că nu are „niciun secret” şi nimeni nu are despre el informaţii care ar putea să-i facă rău în cariera politică: „E bine, înseamnă că este un fel de sfânt”

„E bine, înseamnă că este un fel de sfânt. Oricine greșește pe lumea asta. Numai Dumnezeu nu greșește. Dacă Ludovic consideră că nu a greșit și că nu are ce să spună despre el ete foarte bine. Primul pas este să ai o părere bună despre tine, după aceea să mai aibă și alții”, spune Rareș Bogdan.

El spune că Florin Cîțu „poate să ducă partidul înainte”.

„Eu consider că partidul trebuie să rămână unit. Fiecare om va avea un rol important în cadrul partidului. Din punctul meu de vedere, cel care poate să ducă PNL spre câștigarea anului electoral 2024 și spre o reformare din temelia sa, păstrând toți oamenii foarte valoroși, cu multă experiență, este Florin Cîțu”, adaugă Bogdan.

Ludovic Orban susţine că nu are „niciun secret” şi nimeni nu are despre el informaţii care ar putea să-i facă rău în cariera politică. Replica președintelui PNL a venit după ce a fost avertizat de către Rareș Bogdan „să înceteze campania murdară”, pentru că altfel va începe să orbească, iar pe Orban „îl va durea stomacul rău de tot”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRobert Sighiartău: ”Domnule Orban – mai rămâne sa amenințati ca veți cădea propriul guvern precum Dragnea”
Articolul următorLudovic Orban despre scandalul din PNL: ”Acei oameni pe care nu vreau să-i calific, sunt oameni care doresc să deformeze realitatea”