Parlamentul trebuie doar să fie informat cu privire la PNRR și nu este nevoie de o aprobare prin vot a documentului în Legislativ, spune europarlamentarul PNL Rareș Bogdan: „M-am bucurat că Florin Cîțu, politician echilibrat și responsabil, a înțeles să îl sune pe liderul Opoziției”.

„Trebuie doar informat Parlamentul, trebuie prezentat Parlamentului. Nu este nevoie de aprobarea Parlamentului prin vot”, spune Rareș Bogdan.

El apreciază că Florin Cîțu a procedat corect când l-a lunat pe Marcel Ciolacu.

„Eu m-am bucurat că Florin Cîțu, care e un politician echilibrat și responsabil, a înțeles să îl sune pe liderul Opoziției, se vor și vedea împreună. E absolut normal, dar va fi doar o informare – prezentare a Planului Național de (Redresare și – n.r.) Reziliență”, conchide eurodeputatul liberal.

Marcel Ciolacu a vorbit, duminică seara, despre discuția telefonică avută cu premierul Florin Cîțu. Liderul PSD a reiterat ideea conform căreia dacă PNRR nu va fi prezentat în Parlament, Partidul Social Democrat va intra în grevă parlamentară.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRaluca Turcan: Vom stabili prin lege un pachet minim de servicii care se adreseză cu precădere copiilor și familiilor vulnerabile
Articolul următorGuvernul României infirmă declarațiile PSD: Premierul Cîțu nu are nicio întâlnire programată cu Marcel Ciolacu