Rareș Bogdan – prim-vicepreședintele PNL a declarat, luni seara, după o nouă rundă de discuții între PNL și PSD, că nu se pune problema ca liberalii să cedeze poziția de premier.

„Îi asigur că nu se pune în discuție. E o metodă de a pune presiune, fără să aibă informații din interiorul negocierilor. Nu se pune problema ca PNL să cedeze poziția de premier sau să accepte la o eventuală rotativă. Primul lucru pe care PNL trebuie să-l facă: în eventuala rotativă un lider PNL nu cred că are nici măcar curajul să propună așa ceva, să fie un lider de la PSD premier prima dată.

Dacă o să ajungem la negocieri să propunem sistemul de rotativă trebuie propusă prima dată o astfel de decizie în BEX și apoi în BPN al PNL. Prima variantă ca premier să fie PSD nu se pune în discuție în momentul de față în PNL!

La discuția respectivă au fost finalizată tema justiției, la finanțe și muncă. Cei trei lideri vin mâine la 13.00 în formulă completă și prezintă ultimele informații”, a spus Rareș Bogdan, la un post TV.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentNumele noului premier ar putea fi anunțat astăzi – Ședință de urgență a liderilor PNL, PSD și UDMR
Articolul următorGheorghe Flutur: „E nevoie și de alte investiții în afară de cele în infrastructură prin programul Anghel Saligny”