Vicepreşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României, Octavian Oprea, a comentat, vineri seară, fotografia cu premierul şi mai mulţi miniştri care mănâncă, beau şi fumează într-un birou de la Guvern, precizând că a fost un moment de relaxare după obţinerea a 33 de miliarde de euro nerambursabili de la Uniunea Europeană.

”Ar fi fost mai bine să servească fiecare câte o felie de colivă, pe stilul PSD?”, a scris Oprea pe Facebook, citat de news.ro.

”Colegii mei din Guvern şi-au permis ca împreună cu Premierul să se relaxeze câteva momente după ce au obţinut 33 de miliarde de euro, nerambursabili, de la Uniunea Europeană, pentru a-i ajuta pe românii afectaţi de efectul catastrofal al pandemiei COVID-19. Oare ar fi fost mai bine să servească fiecare câte o felie de colivă, pe stilul PSD?”, a scris, Octavian Oprea pe Facebook, vineri seară.

O fotografie în care apare premierul Ludvic Orban cu ţigara aprinsă în mână şi mai mulţi miniştri care au în mână pahare sau ţigări este distribuită intens pe Facebook. Fotografia a fost făcută într-unul dintre birourile de la Guvern, iar cele mai multe comentarii ale utilizatorilor sunt negative.

 
Articolul precedentAccesul în anumite zone pe plajă se va putea face și cu prosopul
Articolul următorPremierul Orban a plătit două amenzi pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise