„Domnul Simion este doar o trompetă a lui Putin”, a spus luni ministrul Energiei, Virgil Popescu, care și-a început conferința după scandalul generat de liderul AUR. Ministrul Energiei a mai punctat că ieșirea liderului AUR nu este întâmplătoare, având în vedere că astăzi a intrat în vigoare embargoul rusesc.

„Conferința de presă nu putea fi ținută în prezența dlui Simion și a antecedentelor dlui Simion, care are foarte multe derapaje și comportament deviant. Singura miză pentru care a venit aici a fost să facă circ, așa că cred că decizia înțeleaptă a fost să amânăm. Ce a făcut astăzi George Simion e o bătaie de joc. Să vii, practic să încerci să denaturezi o conferință de presă și să nu o lași să se întâmple înseamnă că ai un scop ascuns, pentru că nu întâmplător azi a intrat în vigoare embargoul asupra petrolului rusesc. Tot azi a intrat în vigoare plafonarea prețului la țițeiului rusesc. S-au întâmplat două lucruri care pun în dificultate regimul din Rusia, care limitează veniturile Federației Ruse. Iar azi dl. Simion e prezent aici, încercând să nu putem transmite aceste mesaje. Încă o dată, dacă mai era nevoie, George Simion nu este decât o trompetă a rușilor, o trompetă a lui Putin, care acționează împotriva intereselor statului român”, a spus Virgil Popescu.

El i-a invitat pe jurnaliști la o conferință la 12.30, însă în sală a ajuns și liderul AUR, George Simion.

Popescu a decis amânarea conferinței de presă până la plecarea din sediul Ministerului Energiei a liderului AUR.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentFlorin Cîțu: “Tupeu de PSD-iști. MF-PSD a introdus cele mai multe taxe din ultimii 3 ani”
Articolul următor“Bugetul de stat pe 2023 va fi public cel mai probabil joi, după ședința Guvernului” – Anunțul făcut de autorități