Senatorul PNL Alina Gorghiu a vorbit, în emisiunea live ”Realitatea din PNL.net”, despre alianța cu USR-PLUS pentru alegerile locale și susținerea independentului Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei. ”Este un pariu câștigător”, a spus coordonatoarea campaniei online a liberalilor.

”Alianta e necesară pentru că sunt fiefuri ale PSD unde PNL are nevoie de sprijinul USR și invers. Este o compatibilitate între PNL și USR. Obiectivul comun când s-a gândit această alianță a fost foarte clar: dacă tot avem niște principii comune, să încercăm o formulă care presupune un independent la capitală. Nu avem niciun fel de orgoliu sau reținere în a susține această candidatură. PNL și-a asumat primul public susținerea lui Nicușor Dan”, a declarat senatorul liberal.

Întrebată de ce PNL nu a ales un candidat din interiorul partidului, Alina Gorghiu a precizat că cetățenii ”nu mai vor să aleagă oameni obosiți politic”. Printre promisiunile noilor candidați trebuie să se regăsească ”împrospătare, viziune, modernizarea administrației”.

”Avem zeci de candidați în PNL la fel de buni ca Nicușor. Formula este agreată de noi ca fiind cea care va câștiga Bucureștiul. Este cea mai bună și cea mai corectă pentru câștigarea Bucureștiului

Întodeauna există foarte multe opțiuni pentru orice funcție. Când vrei să câștigi, te uiți la profilul candidatului și trebuie să-l alegi pe cel mai bun. Noi ne-am asumat acest profil ca fiind optim pentru câștigarea Bucureștiului. Este un om care de zece ani face politica bucureșteanului de rând, cu proiecte și zeci de idei implementate. Analizele pe București confirmă că este un pariu câștigător. Mândria unui om politic se manifestă când câștigi ceva. Rețeta Nicușor Dan va fi una care va funcționa pe multă vreme în București. Oamenii nu mai vor să aleagă oameni obosiți politic”, a conchis Gorghiu.

Aceasta a anunțat că liberalii ar urma să câștige între 18 și 22 de președinții de Consilii Județene, lucru care reprezintă ”o încununare a faptului că politica pe care o duce PNL este una corectă și se suprapune peste agenda publică”.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Marian Mina, fostul casier de la pod, șef la județ. Rețeaua nașilor de la Giurgiu
Articolul următorPîrvulescu (PNL Teleorman): PSD vrea să arunce țara în aer, USR, UDMR și PMP vor susține guvernul