Imagini din comuna comuna Hârsești, Argeș, un loc aflat în ruină: gunoaie, poluare pe râul Cotmeana, stadion părăsit, drumuri distruse.

“Administrația PSD a lăsat comuna Hârsești în ruină și mizerie” este de părere Emanuel Soare, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Argeș, care prezintă imaginile de la fața locului.

Imagine

Imagine

Echipa mea pentru Consiliul Județean a descoperit lucruri revoltătoare în comuna Hârsești. Primarul PSD al comunei, Ionel Moloiu, a reușit în timpul mandatelor sale să distrugă tot ceea ce se făcuse bine înaintea sa.

Imagine

Imagine

Imagine

Ba mai mult, primarul dovedește că nu are pic de respect pentru mediul înconjurător, râul Cotmeana fiind poluat chiar de către Primărie, prin jalnicele servicii pe care se chinuie să le asigure. 

Un stadion de 105/90 metri, construit cu doar 8 ani în urmă cu fonduri de la Guvern, este acum în ruină. Echipa mea pentru Consiliul Județean a fost acolo și a aflat că primarul PSD a demontat tot de pe stadionul altădată complet utilat. Nu a mai rămas nici măcar gardul, ca să nu mai vorbim de instalațiile sanitare din vestiare. În prezent stadionul a devenit o simplă pășune. 

O stație de epurare, din satul Ciobani, de doar 5 ani vechime, nu funcționează și nu are autorizație. Apele uzate sunt deversate direct în râul Cotmeana. Tot în râu este dus și gunoiul din comună, strâns o dată la două săptămâni cu tractorul Primăriei. Groapa de gunoi improvizată, cunoscută drept Râpa Roșie, a început să fie folosită de patru ani. 

Drumurile arată ca după bombardament, din cauza unor lucrări făcute dezorganizat. Canalizarea de pe un drum comunal s-a spart la doar două zile după efectuarea recepției.  Asfaltul a fost afectat de intervenție și nici că a mai fost reparat, până în ziua de azi.

Singurele “realizări” din comună se observă pe proprietățile primarului, care s-au înmulțit considerabil în cei 8 ani de mandat. În aceste condiții, o administrație liberală este singura soluție pentru scoaterea din mizerie a comunei Hârsești și oferirea unor servicii publice demne de secolul al XXI-lea.

PNL îl propune pentru Primăria Hârsești pe domnul Adrian Lupu, care, sprijinit de Consiliul Județean și de Guvernul liberal, poate face curățenie și poate readuce investițiile în localitate- Emanuel Soare, candidat PNL pentru președinția Consiliului Județean Argeș

Imagine

Sursa: Realitatea de Arges

Articolul precedentEDITORIAL Mădălina Dobrovolschi: Revoluția votului
Articolul următorPrimarul care a dezvoltat localitatea Bârla are susținerea lui Emanuel Soare