Colegiul Director Județean al Partidului Național Liberal, filiala Sălaj, a validat vineri, 16 octombrie, listele de candidați pentru alegerile parlamentare 2020.

Mnistrul Lucian Bode, președintele filialei județene Sălaj, va deschide lista la Camera Deputaților. Acesta este urmat de Vasile Bulgărean, Angela Lipo, Traian Iepure, Robert Deak și Cristian Pop.
 
Pe prima poziție pentru Senat se află Bogdan Ilea care este urmat de Nicu Cherecheș, Dana Crișan, Flaviu Ciortea.
 
“Le mulțumim sălăjenilor pentru încrederea acordată la alegerile locale, dar acest rezultat onorant trebuie dublat de o victorie la alegerile parlamentare. De asemenea, vreau să le mulțumesc colegilor de partid care au decis să mă sprijine pentru un nou mandat de deputat, precum și pentru înțelepciunea cu care au ales și ceilalți candidați de pe listele PNL. Am încredere că, prin calitatea echipei propuse, PNL Sălaj poate obține un nou rezultat pozitiv și că ne vom menține pe primul loc în clasamanetul politic al județului. Dar, dincolo de calculele politice, 2020 poate aduce sălăjenilor premisele unei dezvoltări durabile printr-o bună colaborare între administrațiile locale, Consiliul Județean, Parlament și Guvern. Împreună putem demonstra că și în Sălaj se poate!”, a transmis Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentDumitru Boroș, primarul Bârladului, externat după infectarea cu Covid-19!
Articolul următorBani de la stat pentru producătorii agricoli. Sumele ajung la 20.000 de euro