Atacul lansat de liderul femeilor din PSD Iași și cconsilier județean, Mihaela Ivancia, a tulburat serios apele în PSD Iași. Biroul Permanent Județean al PSD a fost convocat de urgență și s-au luat măsuri, informează realitateadeiasi.net

Astfel, filiala partidului a respins în mod categoric de deciziie luate în nume personal de consilierii locali ai municipiului Iași cu privire la împrumutul de 21 de milioane de euro, aprobat în ultima ședință de plen a CL. De asemenea, i-a fost retras sprijinul politic lui Gabriel Surdu, un susținător al primarului liberal Mihai Chirica.

„Sunt profund dezamăgit de atitudinea și acțiunea colegilor mei din Consiliul Local, dar și de vehemența mesajului președintelui OFSD Iași. Sper ca astfel de acțiuni, care aduc deservicii PSD, să fie doar rezultatul lipsei discuțiilor și întâlnirilor obișnuite în cadrul organizației”, a spus președintele PSD, Maricel Popa.

„Din păcate, la municipiu plătim tribut faptului că în 2016 lista consilierilor locali a fost întocmită de fostul social-democrat Mihai Chirica, acum liberal convins”, a adăugat Popa.

În legătură cu declarațiile făcute de președinta Organizației femeilor social-democrate, acestea vor fi analizate în cadrul Comisiei de Etică, Integritate și Arbitraj a PSD Iași. Mihaela Ivancia riscă pierderea sprijinului în Cj sau chiar excluderea din partid.

Articolul precedentMinistrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, este invitat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la ”Ora Guvernului”
Articolul următorVIDEO|Un mesaj din Râmnic pentru țara contrastelor