E scandal mare în PNL Satu Mare din cauza scorului obținut de organizația județeană la alegerile parlamentare și mai ales pentru poziționarea din coada clasamentului rezultatelor obținute de filialele liberale din țară, în care liberalii sătmăreni ocupă locul 35 din 41.

 

 

 Mai mulți membri au cerut miercuri seara, în ședința Biroului Politic Județean, demisia președintelui Organizației Județene PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

Concret lupta pentru debarcarea lui Adrian Cozma de la cârma PNL Satu Mare este dusă de liberalii care au fost și au rămas fideli fostului președinte Adrian Albu.

Lui Cozma i se impută faptul că a condus partidul într-un mod discreţionar și nu a gestionat bine resursa umană din organizația județeană, ceea ce a dus la rezultatele slabe de la ultimul scrutin. 

Ședința BPJ de aseară, potrivit PortalSM,  s-a încheiat cu demisiile prim-vicepereședinților PNL Satu Mare, Ovidiu Duma și Monica Sobiuș, iar concluzia ședinței a rămas neclară.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentRevoluția nu e pentru cine se pregătește ci pentru cine se nimerește
Articolul următorÎmpărțirea ministerelor cheie din noul Guvern s-a decis la Cotroceni: PNL vrea 10 ministere, USR PLUS – 5 și UDMR – 3. Cui revin posturile de vicepremier