Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a anunţat miercuri, pe pagina personală de facebook, o donaţie de un milion de lei din partea companiei Nuclearelectrica pentru dotarea cu paturi şi saltele a Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Bistriţa, potrivit Agerpres.

“Am reuşit să aducem 1.000.000 de lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud pentru dotarea cu paturi şi saltele pentru buna funcţionare a spitalului în perioada următoare. Vreau să mulţumesc Guvernului, Ministerului Economiei şi în mod special Companiei Nuclearelectrica pentru această donaţie. Împreună cu managerul spitalului, domnul Gabriel Lazany, am convenit să purtăm un dialog constant şi să intervenim atunci când este necesar. Activitatea de aici este în parametri buni şi sperăm ca lucrurile să evolueze pozitiv în privinţa pandemiei”, a scris Sighiartău, pe Facebook.

Deputatul liberal a ţinut să le mulţumească medicilor, asistentelor şi tuturor celor implicaţi în actul medical, în judeţul Bistriţa-Năsăud, în combaterea pandemiei de coronavirus.

Articolul precedentMinistrul Muncii despre șomajul tehnic: Cea mai mare parte a angajatorilor sunt de bună credinţă, dar avem şi probleme
Articolul următorComisarul european Adina Vălean despre testele COVID-19 pe aeroporturi: Nu recomandăm așa ceva