Trebuie să înceteze orice atacuri contra premierului din interiorul coaliției, este cerința secretarului general al PNL, Robert Sighiartău: „Cine vrea în opoziție se alătură PSD și AUR”.

„Am încheiat o perioadă tensionată. Trebuie să înceteze orice atacuri din interiorul Coaliției contra premierului. Există un singur prim-ministru – Florin Cîțu. Există guvern sau opoziție, nu opoziție în interiorul guvernării. Cine vrea în opoziție se alătură PSD și AUR”, scrie pe Facebook Robert Sighiartău.

El adaugă că orice guvernare înseamnă „ierarhie, reguli care trebuie respectate și autoritate exercitată transparent și în cadru legal și constituțional”.

„Am promis guvernare, nu victimizare, revenirea la normalitate, nu închiderea oamenilor în case, investiții, nu scandaluri. Este timpul să livrăm ce am promis și avem un program de guvernare în acest sens. La treabă”, conchide liderul liberal.

Liderul PNL Ludovic Orban a anunțat marți seara semnarea unei completări la acordul de coaliție, menită să îmbunătățească mecanismul de funcționare a acesteia.

„Cei ce au pariat că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii”, a spus Orban, care susține că partenerii din coaliție sunt preocupați de guvernare.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentKlaus Iohannis, vizită fulger în Parcul Natural Văcărești
Articolul următorDan Motreanu, eurodeputat: “Decizia referitoare la acordarea etichetării ecologice pentru energia nucleară și gaz, amânată”