Senatoarea PNL Alina Gorghiu a anunţat că ea şi liberalii vor depune o propunere legislativă pentru desfiinţarea Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989 condus de Ion Iliescu, chiar dacă majoritatea din Curtea Constituţională ajută PSD, informează news.ro.

„Anunţ pentru PSD: nu-i bai, că vă ajută majoritatea de la CCR! Eu şi colegii din PNL vom depune o propunere legislativă de desfiinţare a acestui Institut al lui Iliescu, care ţine umbră deasă pe evenimentele Revoluţiei din ‘89”, a scris Alina Gorghiu miercuri pe Facebook. 

Curtea Constituţională a admis miercuri, cu unanimitate de voturi, sesizarea PSD privind legea care aprobă ordonanţa de urgenţă a Guvernului 91/2019 privind desfiinţarea Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989. Prin urmare, actul normativ este neconstituţional şi se va reîntoarce în Parlament pentru fi pus în acord cu decizia CCR.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDeputatul Florin Roman: ”Vlad Voiculescu a scăpat hăţurile din mână în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei”
Articolul următorVIDEO Scandal între un deputat AUR și unul USR: “Dispari, păduche! Mă ameninți tu pe mine?”