Senatorul liberal Liviu Brătescu arată că urmele atacurilor PSD la adresa președintelui PNL nu vor putea fi șterse foarte ușor și că episodul crizei legate de stabilirea datei alegerilor prezidențiale a scos la iveală un mod de lucru de care PSD nu poate să scape.

„Cred că aceste câteva săptămâni în care liderii PSD ne-au atacat într-o manieră cel puțin neelegantă a scos la iveală capacitatea lor de a coborî nivelul politic la cote minime. Iar asta arată românilor că au nevoie realmente de un președinte liberal, că nu este o altă alternativă sănătoasă și nici corectă. Această etapă neagră din istoria coaliției noastre la guvernare ne arată tuturor cum înțeleg colegii din PSD funcționarea unei coaliții. Atrag atenția că au fost atacuri inadmisibile la adresa PNL și a președintelui PNL”, a declarat senatorul liberal Liviu Brătescu.

Liviu Brătescu a amintit și de atacurile lui Sorin Grindeanu, ministrul transporturilor, care a suspendat pentru o perioadă atenția de la proiectele de infrastructură pentru a se alătura lui Marcel Ciolacu în atacuri la adresa PNL.

„Domnul Sorin Grindeanu, în loc să se ocupe de una dintre cele mai importante sarcini pe care le așteaptă românii de la el ca ministru al transporturilor, în loc să rezolve problemele cu care se confruntă A7 și în special A8, dumnealui și-a suflecat mânecile ca să găsească formule cât mai agresive de atac la adresa PNL. Ceea ce au făcut liderii PSD este o gafă politică de proporții, au băgat fitile în bunul mers al coaliției, au împrăștiat semințele scandalului. Și un frumos proverb românesc spune că cine seamănă scandal, va culege furtună”, a continuat senatorul Liviu Brătescu.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentValea Oltului se ÎNCHIDE: Cod roșu de ambuteiaje în țară! Gheorghe Falcă: „E o greșeală să blochezi românii în vacanță”
Articolul următorPreședintele PNL Vâlcea: „Aroganța nu construiește autostrăzi. Nu face decât să irite lumea”