Recensământul Populației și Locuințelor se află în plină desfășurare, iar etapa de autorecenzare pare să fie pe placul românilor. Conform ultimelor informații oferite de Institutul Național de Statistică, aproape 2.800.000 de chestionare au fost completate și trimise de către rezidenți de la 14 martie încoace. Printre ei s-a aflat și senatorul Adrian Hatos, de la PNL.

Hatos a spus că s-a autorecenzat și a apreciat interacțiunea cu statul. Senatorul de Bihor îi sfătuiește pe români să folosească cu încredere etapa de autorecenzare a recensământului.

”Ieri, eu și familia mea ne-am autorecenzat! A fost simplu și rapid, așa cum ar trebui să fie, în mod normal, toate interacțiunile cetățenilor cu statul!

De ce este important Recensământul? Pentru că datele furnizate de voi vor influenta în mod direct viitoarele investiții care se vor face în comunitățile voastre. Cu cât exista mai multe răspunsuri și informații, cu atât sunt mai multe șanse că Guvernul României și Consiliul Județean Bihor să aloce fonduri în plus pentru investiții de care avem cu toții nevoie.

Așadar, vă invit și pe voi să vă auto-recenzați sau să răspundeți recenzorului atunci când acesta vă ajunge la dvs. O faceți pentru voi, pentru comunitatea voastră, pentru viitor!”, a relatat senatorul Adrian Hatos.

 

 

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSMURD, între Interne și Sănătate. Raed Arafat îl avertizează pe Alexandru Rafila că împărțirea serviciilor de urgență va slăbi sistemul
Articolul următorNicolae Ciucă: Sprijinirea economiei și companiilor în contextul situației generată de războiul din Ucraina, prioritate pentru guvern