Președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran, a declarat duminică că în opinia sa alegerea premierului Nicolae Ciucă în funcția de președinte al partidului, la Congresul din 10 aprilie, este doar o formalitate.

Guran a explicat că din informațiile pe care le are din partid nu crede că o să mai candideze cineva la șefia PNL. „Locul acum este pentru Ciucă și el este omul care trebuie să vină în aceasta perioadă” la vârful partidului, a declarat acesta.

Senatorul a adăugat că PNL trebuie să aibă o singură comandă pentru că nu poate funcționa eficient atunci când liderul de partid nu este și premier.

„O spun ca realitate, cand unul e sef, lasa-l sef. De la triumviratele romane incoace niciodata nu a tinut cand au fost sefi mai multi. Trebuie sa avem un sef pe care sa-l respectam, sa-l criticam in interior cand greseste, dar sa nu incerce fiecare sa conduca”, a mai afirmat Virgil Guran.

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat duminică, la finalul unei ședințe de partid, că încă „analizează” dacă va candida la șefia PNL.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentFlorin Cîțu trebuie să demisioneze de la șefia Senatului? Ce spune Nicolae Ciucă
Articolul următorPreședintele Iohannis despre imaginile îngrozitoare din Ucraina: “Invazia rusă în Ucraina are consecinţe groaznice, de nedescris”