Sunt trist și îngrijorat!

Recunosc, sunt surprins ca in aceste vremuri teribile unii efectiv nu pot ieși din capcana mentală a ideologiei! Cum sa prevaleze apartenența politica fie de dreapta sau de stânga, când țara își numără morții?

Politizarea subiectului Covid 19 mi se pare o monstruozitate! Chiar mai conteaza acum cine e pesedist, penelist sau userist? 30 de ani, politicienii au rostogolit promisiuni electorale, iar singurul rezultat real este un stat aproape nefuncțional, corupt și incapabil sa reacționeze ferm și eficient!

Anul 2020 nu mai este electoral, lupta politica s-a transformat deja in lupta pentru România! Ori câștigam toți lupta cu pandemia, ori eșuăm colectiv! Ne apropiem rapid de vârful crizei, specialiștii prevăd un număr între 40.000-60.000 de infectări și peste 2000 de decese!

Înțelegeți frați romani, ca in acest scenariu, nu mai încape nici o gâlceava politica! Hai sa ne trezim la realitate, pana nu e prea târziu! Doamne, vindeca-ne de prostie și de răutate!

Articolul precedentMinisterul Muncii simplifică procedura de obținere a șomajului tehnic
Articolul următorRomânia, în Scenariul 4. Klaus Iohannis, anunțul momentului: Suntem alături de Suceava! Vă rog din suflet să aveți grijă!