În timp ce președintele PNL Florin Cîțu a avut o întâlnire informală la sediul partidului, pentru a-și serba în avans ziua de naștere, liderii de frunte care i-au cerut demisia au ajuns joi seară la sediul guvernului, la o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă, potrivit Realitatea Plus.

După întâlnirea de la Vila Lac, în cadrul cărei Cîțu le-ar fi transmis că nu demisionează, cei 4 prim-vicepreședinți Gheorghe Flutur, Lucian Bode, Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu au ajuns la sediul guvernului, pentru o discuție cu premierul Nicolae Ciucă, potrivit surselor citate de Realitatea Plus.

Discuțiile au avut loc în condițiile în care, potrivit surselor din partid,  doar 3 organizații PNL i-ar mai fi alături lui Florin Cîțu, în timp ce alte 47 îl doresc pe Nicolae Ciucă. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDeputatul Alexandru Popa spune că a discutat cu premierul Ciucă despre dezvoltarea și modernizarea sistemului de irigații din Brăila
Articolul următorCiucă: Toate cele 24 de ţinte şi jaloane din PNRR asumate pentru primul trimestru, asumate din perspectiva Guvernului