Aceasta este ultima dezbatere electorală și îmi propun sa aflu de la invitații mei cum își proiectează partidele pe care le reprezintă conceptul României normale.
In teorie, toate lozincile suna bine, dar cum pe noi ne ucide practica, consider interesant sa vedem cum gândesc cei care, conform sondajelor reprezintă încrederea alegătorilor pentru formarea unui nou guvern, sa aducă concretețe trecerii de la potențial la dinamica.
Întrucât nu avem alta geografie și alt destin istoric, vorba lui Cioran, avem nevoie ca de aer de conducători pragmatici și vizionari și de cetățeni activi și care participa dinamic la consolidarea democrației și a instituțiilor statului. Oare suntem pregătiti sa renunțam la războaie stupide, orgolii mărunte, scandaluri fără fond și intr-o solidaritate demnă de o națiune sa alegem dintre noi pe cei mai buni? Dar oare exista aceștia? Iată doar câteva întrebări la care vor raspunde in aceasta seara, Sebastian Burduja, pnl, Ionut Mosteanu de la usr-plus, Ioana Constantin in prima parte și CATALIN Avramescu in ora a doua, ambii de la pmp. Alături de noi va fi Laurentiu Ciocazanu.

Sursa: Realitatea Din PNL