Candidatul PNL la Primăria Constanța susține că „toată lumea se plânge de mizeria din oraș”, astfel că „este absolut necesar ca primul lucru în Constanța să fie strângerea gunoiului și o curățenie generală”.

În acest context, Vergil Chițac a explicat că groapa de gunoi ar trebui să fie ultima soluție, dar chiar și așa la noi este prima.

„Eu am avut utopia să îmi fac un program electoral în care să vorbesc de sistem de management integrat al deșeurilor sau de smart city în epoca inteligenței artificiale. Am terminat cred că de bătut orașul, așa, în fiecare cartier, astăzi a fost ultima vizită, și toată lumea se plânge de mizeria din oraș, mizeria pe care o întâlnești de la intrarea feroviară în Constanța, pe partea dreaptă, în zona cartierului Palas, când sunt mormane de moloz de construcții, și până pe faleză Constanței. Deci este absolut necesar ca primul lucru în Constanța să fie strângerea gunoiului și o curățenie generală”, a declarat senatorul liberal Vergil Chițac, miercuri seară, în direct pe B1 TV, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.
Articolul precedentVioleta Alexandru, acuzații pe tema pensiilor: Este un PSD odihnit. Creează o stare de tensiune
Articolul următorNicușor Dan anunță că va da afară din primărie pe toți oamenii Gabrielei Firea