Situație catastrofală în Alexandria, județul Teleorman. Peste 7.000 de oameni trăiesc fără niciun venit și nici nu au unde să se angajeze. În oraș sunt disponibile puțin peste o sută de locuri de muncă. Semnalul de alarmă a fost tras de Veronica Mitran, candidatul PNL la Primăria Alexandriei. 

“Domnul primar vorbește din statistică. Eu vă spun că statistica arată într-adevăr că avem 131 de locuri, dar acestea sunt în meserii greu accesibile. Noi discutăm de locuri de muncă accesibile oricărui cetățean. Pe AJOFM Teleorman există, la nivelul lunii aprilie, un șomaj 8800 de oameni, dintre care 7100 sunt neindemnizați”, spune Veronica Mitran, candidatul PNL la Primăria Alexandriei. 

Întrebată ce se poate face pentru acești oameni, Veronica Mitran a declarat: “Desigur, guvernarea PNL a pus pe masă o serie de măsuri liberale. Încă de la începutul crizei COVID, știți foarte bine că discutăm de 75% șomaj, care s-a acordat firmelor lovite de criză. A făcut tot posibilul ca acest buget deja secătuit să primească fonduri chiar și europene.”

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 46. Românii care nu poartă măști, turnați de vecini
Articolul următorOrban: M-am săturat de PSD la butoanele Bucureştiului. PSD a adus minciună, corupţie, prostie și incompetenţă