Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni, că miniştrii care vor fi audiaţi luni în Parlament vor demonstra că au acţionat “preventiv” şi au gestionat criza generată de epidemia cu noul coronavirus asumându-şi măsuri “eficiente”.

“În timp ce PNL guvernează, PSD audiază pe unii dintre miniştrii cu o activitate intensă, consistentă şi foarte benefică în această perioadă. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, sunt audiaţi, în Parlament, de politruci pesedişti plictisiţi să stea acasă şi care se întreabă ce minciuni să mai inventeze despre Guvernul PNL. (…) Dar nu e nicio problemă: PNL nu are nimic de ascuns şi colegii mei vor demonstra azi, încă o dată, nu doar că au acţionat preventiv, dar au gestionat criza asumându-şi unele dintre cele mai eficiente măsuri de la nivel european”, a scris Turcan, pe Facebook.

În opinia sa, “orice om de buna credinţă care ar face un exerciţiu de imaginaţie, şi nu de imagine, ar putea să realizeze în ce situaţie dificilă ne-am fi aflat dacă PNL nu dădea jos Guvernul Dăncilă şi nu îşi asuma guvernarea cu responsabilitate şi curaj”.

“E important însă să punctăm, măcar pe scurt, care a fost situaţia în care PSD a lăsat ţara după ce a fost dat afară de la guvernare. Ce au lăsat pesediştii în urmă? Stocuri sanitare zero, Direcţii de Sănătate Publică aproape inexistente, o economie aflată în picaj, un deficit bugetar semnificativ şi grave dezechilibre financiare şi o politică externă compromisă şi pot enumera până mâine, fără să mă repet, dimensiunile dezastrului lăsat în urmă de PSD”, a susţinut Raluca Turcan.

Articolul precedentGuvernul României îi susţine pe crescătorii de porci de reproducţie de rase româneşti
Articolul următorGuvernul a anunțat CE măsuri vor fi luate după data de 15 mai