Vicepremierul Raluca Turcan îl acuză pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, că folosește copiii drept paravan pentru a-l denigra pe președintele Klaus Iohannis.

„Marcel Ciolacu îl atacă pe președintele Iohannis în purul stil PSD-ist. Folosește copiii drept paravan pentru a-l denigra. Asta e ipocrizie! De fapt e mai rău. E cinism! Și arată de fapt lipsa unei minime empatii față de copii din partea PSD-iștilor”, scrie pe Facebook Raluca Turcan.

Ea îi acuză pe social-democrați că au încurajat ca oamenii să nu poarte mască, au blocat toate măsurile sanitare și au încurajat ca oamenii bolnavi de Covid să plece din spital.

„Nu înțeleg nici măcar acum că măsurile pe care le-am luat sunt pentru a limita numărul de îmbolnăviri. Din decență și respect pentru copii nu voi intra în această polemică. Dar românii văd și sancționează, domnule Ciolacu! Ceea ce faceți e iresponsabil”, conchide liderul liberal.

Este revoltătoare „ipocrizia președintelui Iohannis” de a vorbi despre drepturile copiilor, când atât el, cât și Guvernul Său țin școlile închise, a transmis vineri liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Sursa: Realitatea Din PNL