Vicepreședintele PNL Virgil Guran a declarat luni că nu este normală absența ministrului Sportului, Eduard Novak (UDMR), la sosirea în țară a lotului de canotaj al României.

Lotul de canotaj al României, format din 35 de sportivi, a fost primit, luni, la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă, de conducerea Federaţiei Române de Canotaj, rude, prieteni şi cunoscuţi, la întoarcerea de la Campionatele Europene de la Munchen (11-14 august), acolo unde canotorii români au cucerit cinci medalii de aur şi trei de bronz, cel mai bun rezultat din istoria canotajului românesc la întrecerea continentală.

La festivitatea de primire nu a participat Eduard Novak şi nici vreun alt reprezentant al Ministerului Sportului.

„Nu e prima oară când dl ministru nu e foarte atent la aceste aspecte, așa că probabil va intra într-o discuție la remaniere, o să vedem”, a comentat, luni, la Antena, vicepreședintele PNL Virgil Guran.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedent(VIDEO) Gafa lui Ciolacu la recepția Sălii Polivalente din Bistrița: Am venit la inaugurarea unei case mortuare
Articolul următorPreşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja: “Primarul Sectorului 1 este crizatoarea perfectă. Scandal permanent, acuzaţii mincinoase, jigniri şi atacuri penibile”