Stai acasă! au spus în același timp, în lumea întreagă, sute de persoane publice care și- au unit mesajele în unul singur.

Mesaje precum cele ale lui Oprah: ”Oameni din toată lumea, stați acasă!”, sau cele ale actorilor de la Hollywood, care au îndemnat oamenii să rămână acasă au fost transmise în toate colțurile lumii.

Un oraş chiar a experimentat mesaje prin intermediul luminilor de la semafoare, care avertizează cetăţenii cu privire la îndatoririle civice de distanţare socială.

Lumea s- a mobilizat astfel și în țara noastră unde asemenea gânduri au fost transmise în ultimele săptămâni.

Una dintre vocile acestor mesaje, de încurajare și respect pentru ceilalți, aparține Claudiei Banu, președintele PNL Râmnicu Vâlcea.

La solicitarea celor care i- au împărtășit dorința de a se adresa celei de- a doua cea mai populată țară din lume, Claudia Banu a transmis un mesaj de încurajare pentru India, scrie realitateadevalcea.net

În mesajul său vorbește despre felul în care lumea se schimbă astăzi, despre credință, speranță și felul în care oamenii se pot uni, unul pentru celalalt.

Articolul precedentScandal cât casa la PSD Iași: I-au retras sprijinul politic unui consilier local, iar un consilier județean riscă excluderea din partid
Articolul următorEuroparlamentarul Rares Bogdan, mesaj plin de fair-play pentru Ciolacu