În perioade de crize se văd adevărații oameni de stat. A fost răspunsul dat de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la atacurile Opoziției apărute după ce președintele Klaus Iohannis a cerut, joi, resetarea clasei politice și a criticat politicienii care au pus condiții pentru a vota, în Parlament, prelungirea stării de urgență.

“În perioada de criză și în perioade delicate îți dai seama de calitatea unui om. Sunt oameni care-și imaginează că românii nu evaluează cu obiectivitate ce înseamnă un discurs populist și ce înseamnă o măsură serioasă și țintită către cei care sunt în cea mai mare nevoie. Și sunt oameni care poate gustă genul acesta de promisiuni și de implicări, dar care-și dau seama imediat după că nu este o măsură care să-i ajute”, a spus ministrul Muncii, joi seara, la Realitatea PLUS, în emisiunea “Legile puterii”.

Articolul precedentȘcolile ar putea fi redeschise după 15 mai, a anunțat joi seară premierul Ludovic Orban. Șeful Guvernului a exclus varianta amânării anului școlar.
Articolul următorFlorin Cîțu: S-a dat startul programului IMM Invest. Intrăm în cea de-a doua etapă de repornire a economiei