Președintele filialei municipale a PNL Buzău, senatorul Vlad Pufu, a reacționat într-o postare pe rețelele de socializare după ce Guvernul a amânat numirea celui de-al doilea subprefect al județului, propus de organizația județeană a liberalilor. După numirile făcute în ședința de Guvern de joi, Instituția Prefectului Județului Buzău funcționează tot cu un singur subprefect și fără prefect.

Senatorul liberal Vlad Pufu ”atrage atenția” decidenților guverrnamentali că amânarea numirii celui de-al doilea subprefect a provocat o serie de neplăceri în PNL Buzău, care merg de la incertitudini până la neîncredere. Liberalul este nemulțumit și de faptul cu partenerii de la PLUS nu s-au decis asupra unei nominalizări pentru funcția de prefect.

”Am intrat în politică să vorbesc, nu să tac! Drept urmare, atrag atenția decidenților guvernamentali că modul în care a fost gestionată instalarea noilor subprefecți a adus serioase prejudicii organizației PNL Buzău, creând în interior incertitudine și neîncredere. Amânarea fără o explicație pertinentă, oficială, a numirii celui de al doilea subprefect ne pune într-o situație cel puțin inconfortabilă față de cei care ne-au încredințat votul lor în 6 decembrie. Răfuielile din spatele politicii locale, escaladate la acest nivel, trebuie să înceteze, mai ales în contextul provocator actual. BPJ, prin vot majoritar, a respectat calendarul propus și a înaintat cele două nominalizări la termenele stabilite. Situația în care ne aflăm astăzi, se putea lesne evita. Ne dorim să devenim o alternativă serioasă a PSD la Buzău, iar acest obiectiv îl putem atinge doar cu predictibilitate și responsabilitate. Același lucru îl transmit și colegilor de coaliție de la Buzău.” spune senatorul PNL.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentMinistrul Educației anunță renunțarea la masca de protecție în timpul orelor de sport: “Este un lucru foarte important”
Articolul următorAlin Nica, președinte CJ Timiș, despre carantinarea Timișoarei și a unor localități periurbane: A câștigat soluția minimului efort