Lucian Bode, secretar general PNL, ministru de Interne, a anunțat vineri că a renunțat la la mandatul de preşedinte al filialei PNL Sălaj. În locul său a fost numit interimar Dinu Iancu-Sălăjeanu, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj.

„Am predat astăzi ștafeta PNL Sălaj după 14 ani în care am condus destinele acestei filiale, alături de o echipă minunată, alături de oameni care au pus suflet în tot ceea ce am construit.
Voi fi în continuare parte din echipa PNL Sălaj, dar din postura de membru și vom continua să dezvoltam împreună proiectul liberal.
Mi-am asumat poziția de Secretar General al partidului la nivel național, iar decizia de a renunța la mandatul de președinte al filialei PNL Sălaj este urmarea firească a acestui fapt.
Începând de astăzi, interimatul filialei a fost preluat de către Dinu Iancu-Sălăjeanu, Președintele Consiliului Județean Sălaj si am încredere că intrarea în această nouă etapă din viața filialei noastre este una care să ne consolideze ca echipă.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentKlaus Iohannis a promulgat legea privind măsurile care se aplică clienţilor finali de energie electrică şi gaze naturale
Articolul următorIonuţ Stroe (PNL) anunță că Guvernul va putea majora veniturile românilor după creșterea economică de peste 5%