Alina Gorghiu, ministru al Justiției, a comentat incidentul grav care a avut loc in Parlament, închiat cu o confrunatre fizică între deputatul PNL FLorin Roman și fostul coleg de partid Dan Vâlceanu. 

“Este cu atât mai regretabil că s-a produs în plenul Parlamentului. Pentru mine, orice persoană care agresează este de condamnat, că vorbim de un membru al familiei sau de un membru al Parlamentului, de un bărbat sau de o femeie. Este de condamnat că acest lucru se petrece în interiorul Parlamentului, pentru că au de suferit imaginea și credibilitatea întregii clase politice și a instituției numite Parlamentul României.

Reacția președintelui PNL, Nicolae Ciucă, după ce doi deputați s-au bătut: „Violența fizică este de neacceptat”

 
 

Cea mai cruntă pedeapsă pe care o primește (un astfel de agresor – N.R.) este în ochii electoratului, pentru că imaginile de azi (marți) ne-au costat pe toți destul de scump. și sper ca viitorul să ne asigure nu doar de scuzele celor care sunt autorii acestui incident, dar eu sper să ajungem să eliminăm acest gen de personaj care agresează în spațiul public sau privat”, a declarat ministrul Justiției, Alina Gorghiu, în conferința de presă susținută în Turcia la finalul ședinție comune de guvern cu executivul de la Ankara.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentKlaus Iohannis, vizită în Parcul Național “Piatra Craiului”
Articolul următorNicolae Ciucă a dezvăluit motivele pentru care nu va întreprinde acțiuni populiste pe parcursul campaniei electorale