Europarlamentarul Rareș Bogdan nu s-a arătat deloc surprins de întâlnirea lui Marcel Ciolacu cu Mircea Geoană și Victor Ponta.

Acesta a declarat, într-o intervenție la un pst TV, că: „Pentru noi nu e o surpriză, pentru că, până la urmă, domnul Geoană doar încearcă să ne explice că vine din spuma mării, dar dânsul este politician cu stat vechi, a condus Partidul Social-Democrat, a fost candidat la președinție. Deci nu e altceva decât întâlnirea actualului președinte cu alți doi foști președinți. E o reunire a social-democraților în care au aceeași simțire în cuget și în proiecție și nu e nimic nou. Adică faptul că s-a întâlnit domnul Geoană cu domnul Ciolacu… până la urmă domnul Geoană nu mai este membru de partid, a trebuit să-și dea demisia când a plecat la NATO. Poate să caute vechiul carnet de partid și să i-l reinițieze”.

Dacă ar candida doar Marcel Ciolacu sau doar Mircea Geoană atunci Nicolae Ciucă ar fi avantajat?

Întrebat cum ar fi dacă în cursa pentru prezidențiale ar fi doar Marcel Ciolacu sau doar Mircea Geoană, Rareș Bogdan a spus că: „Nu avem noi norocul să se reunească toți social-democrații în același proiect politic, pentru că dacă s-ar întâmpla asta, sunt absolut convins că în spatele domnului Ciucă s-ar reuni întreaga dreaptă și toți reprezentanții dreptei din România  Rămân doar electori liberi doar cei suveraniști, adică Gușă cu Șoșoacă și cu Simion. Absolut, fără doar și poate. În momentul respectiv se accentuează sentimentul de teamă, intervine emoția și automat în spatele dlui Ciucă s-ar activa întreaga dreaptă, așa cum în spatele dlui Ciolacu se vor activa liderii stângii, adică dl Iliescu, dl Geoană, dl Ponta”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentEXECUTIVUL CONTINUĂ PLANUL DE REDUCERE A CHELTUIELILOR BUGETARE
Articolul următorSTROE: „NU EXISTĂ ACEASTĂ CREŞTERE DE TAXE APĂRUTĂ PE SURSE, NU EXISTĂ NICI MĂCAR PE AGENDA DE LUCRU A COALIŢIEI”