Duminică, 28 iulie, a fost sărbătoare în comunele Suseni și Domnești. Alina Gorghiu, ministra Justiției și președinta PNL Argeș, a fost alături de locuitorii comunelor.

„Sunt mândră că sunt din Argeș, astăzi, poate mai mult ca oricând! În fiecare an, cu ocazia acestor festivități, se adună oameni unul și unul, gospodari toți, dar care știu la fel de bine să ducă mai departe ospitalitatea, tradițiile și cultura noastră argeșeană. Este acel moment special în care prieteni dragi se revăd cu mare bucurie, când seniorii și tinerii se bucură împreună de timp prețios petrecut împreună, când tarabele meșteșugarilor și producătorilor locali abundă cu o ofertă din cea mai variată. Este genul de sărbătoare locală care modelează sănătos comunitățile, care unește oamenii și care generează amintiri prețioase, dar și planuri noi de viitor”, a declarat ministra Alina Gorghiu.

La Suseni este specific și tradiționalul Dans al torțelor și focul de artificii. „Felicitări Ion Doru Smadu, primarul comunei Domnești, și Doru Radu, primarul comunei Suseni, pentru că și anul acesta sunteți sufletul acestui frumos obicei!”, a mai spus președinta PNL Argeș.

Sursa: Realitatea de Arges

Articolul precedentIULIAN DUMITRESCU ȘI-A DAT DEMISIA DIN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL FILIALEI PNL PRAHOVA
Articolul următorRALUCA TURCAN INTRA IN FORTA SI TRIMITE CORPUL DE CONTROL AL MINISTERULUI CULTURII