Stelian Bujduveanu, viceprimarul Capitalei, a anunțat că plata parcării publice din București se poate face și prin intermediul stațiilor de plată SelfPay.

Viceprimarul liberal a precizat că bucureștenii vor putea plăti parcarea publică și la cele 1.395 de stații SelfPay: „Stațiile permit plata rapidă și simplă, cu numerar, fără taxe suplimentare, cu restituire rest pe bon pentru utilizarea ulterioară la alte tranzacții”.

„Pentru a accesa opțiunea de plată cash a parcării, selectați pe stația de plată categoria Auto – Amparcat.ro – Plată servicii orare. Se va introduce numărul de înmatriculare, se va alege operatorul București și se va alege zona de parcare – Zona Cmpb. După stabilirea zonei de parcare, se va selecta una dintre opțiunile de plată și se va efectua plata”, a adăugat viceprimarul municipiului București.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPNL VINE CU „CLARIFICĂRI IMPORTANTE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE CAMPANIA DE PANOTAJ” A PARTIDULUI: DINTRE FORMAȚIUNILE POLITICE, PSD A CHELTUIT CELE MAI MARI SUME
Articolul următorPNL: ACŢIUNILE DE PROMOVARE ACTUALE REPREZINTĂ O ACTIVITATE FIREASCĂ DE INFORMARE A PUBLICULUI DESPRE ACTIVITATEA PNL ŞI A PREŞEDINTELUI PARTIDULUI