Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a judecătorilor și procurorilor promovați la concursul de admitere în magistratură.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, 13 august, decretele de numire în funcție a judecătorilor și procurorilor care au promovat concursul de admitere în magistratură, organizat de către Consiliul Superior al Magistraturii, cu sprijinul Institutului Național al Magistraturii, în perioada 9 februarie – 9 iulie 2024.

Astfel, au fost numiți în funcție 74 de judecători și 34 de procurori, inclusiv la instanțe din Argeș – potrivit Administrației Prezidențiale.

Printre cei numiți în funcția de judecător se regăsesc: Stoian Nicolae, la Judecătoria Pitești, Diaconu-Dobre Andrei-George, la Judecătoria Costești și Dobroiu Roxana-Gabriela, tot la Judecătoria Costești. În funcția de procuror, printre cei numiți se află Dobrin Mihaela-Maria, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești.

Sursa: Realitatea de Arges

Articolul precedentMINISTRUL ENERGIE SEBASTIAN BURDUJA: CELE MAI IMPORTANTE INVESTIȚII DIN SECTORUL ENERGETIC ESTE MAREA TERMOCENTRALĂ PE GAZ DE LA MINTIA
Articolul următorNICOLAE CIUCĂ, DESPRE AJUTORUL DE STAT PENTRU COMPANIA CARE VA PRODUCE ANVELOPE LA ORADEA: CA PREMIER, AM SPRIJINIT ACEST PROIECT