Nicolae Ciucă, fostul prim-ministru al României, și-a exprimat bucuria și satisfacția pentru progresele semnificative realizate de țară în drumul către aderarea la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE). Într-un mesaj pe Facebook, Nicolae Ciucă a subliniat importanța eforturilor depuse în timpul mandatului său, menționând că acestea au pus bazele pentru reușitele actuale ale României.

Fostul premier a explicat că una dintre prioritățile guvernului său a fost alinierea politicilor naționale la standardele impuse de OCDE. Acest demers strategic s-a dovedit a fi fundamental pentru progresul înregistrat astăzi de România în cadrul evaluărilor internaționale.

„Mă bucur să văd cum eforturile începute în timpul mandatului meu ca prim-ministru dau roade.

România a trecut cu succes cinci evaluări cruciale din partea OCDE, un pas esențial către aderarea în 2026. În timpul guvernării mele, am prioritizat alinierea politicilor naționale la standardele OCDE, lucru care astăzi se dovedește a fi fundamentul progresului nostru.

Felicitări echipelor implicate și mulțumiri partenerilor internaționali pentru sprijinul acordat. Împreună, construim un viitor european solid pentru România!”, a transmis Nicolae Ciucă.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLIGIA DECA (PNL): AM SEMNAT ALTE NOI 11 CONTRACTE DE FINANȚARE PENTRU CONSTRUCȚIA SAU REABILITAREA ENERGETICĂ A UNOR ȘCOLI PRIN APELUL „CONSTRUIREA ȘI DEZVOLTAREA UNEI REȚELE-PILOT DE ȘCOLI VERZI”
Articolul următorSĂGEȚI LA VÂRFUL COALIȚIEI: LIDERII PSD ȘI PNL SE DUELEAZĂ ÎN DECLARAȚII, LA TELEVIZOR. CARE ESTE MIZA