Preşedintele interimar al PNL Timişoara, Cristian Buşoi (46 de ani), a declarat, luni, că în cadrul procedurilor interne ale Partidului Naţional Liberal şi-a anunţat intenţia de a candida pentru Camera Deputaţilor, după ce a căpătat “o bogată experienţă în Parlamentul European”, unde a condus Comisia pentru Industrie, Cercetare şi Energie, conform Agerpres.

“Am servit România la Bruxelles timp de 16 ani şi am dobândit o experienţă mai ales în domeniul politicilor de Sănătate, dar şi politicilor Industriale, în Energie, Digitalizare, Fonduri Europene”, a spus Bușoi, într-un comunicat de presă.

Vicepreședinte PNL, Cristian Bușoi a ocupat patru mandate de europarlamentar. Anterior, acesta a fost deputat de Timiș (2004-2007) ales pe listele Alianței Dreptate şi Adevăr PNL-PD.

Membru PNL din 1996, Bușoi a mai fost șef de cabinet al lui Călin Popescu Tăriceanu în 2002-2004. De profesie medic, el a absolvit Facultatea de Medicină din București în 2003.

 

În 2013, a fost numit în funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSONDAJ CURS: PARTIDUL CARE DOMINĂ CAPITALA. REPOZIȚIONARE TOTALĂ A CLASEI POLITICE, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI
Articolul următorCIUCĂ, DESPRE SIGURANȚA NAȚIONALĂ: ESTE ABSOLUT NECESAR SĂ IEŞIM DIN TENDINŢA DE A FI REACTIVI. AMENINŢĂRI EXISTĂ ÎN FIECARE ZI