Senatorul PNL de Argeș, Dănuț Bica, evidențiază alocarea de 4 miliarde de lei pentru investiții strategice de către Ministerul Finanțelor, subliniind direcțiile prioritare.

Modernizarea României rămâne o misiune esențială pentru Partidul Național Liberal, conform declarațiilor senatorului Dănuț Bica. Alocarea suplimentară de 4 miliarde de lei, din fondul de rezervă, către investiții strategice reprezintă un pas important în acest sens.

Conform informațiilor furnizate de senator, din suma totală, 2,5 miliarde de lei vor fi direcționate către Ministerul Dezvoltării, pentru proiectele desfășurate de Compania Națională de Investiții, programul “Anghel Saligny” și Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 1 și 2.

De asemenea, Ministerul Investițiilor și Fondurilor Europene va primi 600 de milioane de lei pentru cofinanțarea proiectelor de infrastructură și dezvoltare durabilă, în timp ce Ministerul Transporturilor va folosi 600 de milioane de lei pentru construcția autostrăzilor din regiunile Moldovei, Transilvaniei și Lugoj-Deva.

Sursa: Realitatea de Arges

Articolul precedentCONVOCARE ȘEDINȚĂ DE URGENȚĂ A CONSILIULUI SUPREM DE APĂRARE A ȚĂRII DE CĂTRE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
Articolul următorEMIL BOC: LUCRĂRI ÎN DERULARE PENTRU INFRASTRUCTURĂ EDUCAȚIONALĂ ÎN VALOARE DE 206 MILIOANE EURO