Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, prezintă duminică bilanţul activităţii la 15 luni de mandat, el arătând că peste 13 miliarde de euro fonduri nerambursabile au fost atrase pentru energia României iar proiecte de aproape 10 miliarde de euro sunt deja semnate şi în implementare.

„Probabil m-aţi mai auzit spunând ca sunt cel mai norocos ministru. Oamenii din energie sunt absolut minunaţi, iar România traversează cel mai bun moment post-1989 prin revoluţia energetică pe care am început-o. Tranziţia verde vine cu provocări, dar şi cu oportunităţi fără precedent. Vă prezint, ca de fiecare dată, raportul de activitate — transparent, complet (peste 100 de pagini) şi deschis comentariilor. În premieră, veţi vedea situaţia la zi, defalcată pe toate programele de investiţii, inclusiv cu harta proiectelor”, scrie Burduja pe Facebook.

Ministrul Energiei anunţă „peste 13 miliarde de euro fonduri nerambursabile atrase pentru energia României”.

”Proiecte de aproape 10 miliarde de euro sunt deja semnate şi în implementare. Toate generează locuri de muncă, prosperitate, dezvoltare şi renaşterea industriei româneşti. Iar pentru toţi românii, în 2-3 ani, când multe se vor finaliza, aceste investiţii în producţie, transport, distribuţie şi stocare vor aduce şi preţuri mai mici la facturi”, subliniază Burduja.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCRIN ANTONESCU DESPRE IOHANNIS: DACĂ ESTE ÎN INTERESUL PNL CA PREȘEDINTELE IOHANNIS SĂ FIE PE LISTELE SALE ASTA POATE SĂ RĂSPUNDĂ PNL
Articolul următorPNL A SESIZAT BEC CU PRIVIRE LA PROIECTUL CARE AR PERMITE CANDIDATURA PREŞEDINTELUI IOHANNIS LA PARLAMENTARE