În plin scandal între PSD și PNL, prim-vicepreședintele liberal Rareș Bogdan anunță că va face dezvăluiri incendiare despre Marcel Ciolacu, cel care, spune acesta, a fost luat “captiv” de baronii locali. 

“Ciolacu minte. De ce? Îi este frică de baronii PSD, care l-au luat captiv. 

PSD vrea toată puterea și este un pericol mortal pentru România. 

 
 

PSD nu s-a schimbat, deși liderii acestuia au încercat să își spele imaginea în Europa prin intermediul PNL”, scrie Rareș Bogdan, într-o postare pe Facebook.

Totodată, liderul PNL a anunțat că va dezvălui de ce se teme șeful Guvernului și că va face publice amănunte incendiare despre situația economică în care se află țara noastră, la acest moment. 

 
 

“Mâine amănunte incendiare despre situația financiar – economică în care se află cu adevărat România și nepriceperea fostului baron de Buzău în treburile guvernării”, a mai scris Bogdan. 

 
 
 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSONDAJ BOMBĂ: MARCEL CIOLACU ȘI NICOLAE CIUCĂ SE BAT ÎN TURUL DOI AL PREZIDENȚIALELOR. CIFRELE MOMENTULUI
Articolul următorTU DECIZI! VICTOR PONTA, PREVIZIUNI DESPRE PREZIDENȚIALE: NU CÂȘTIGĂ NIMENI DIN PRIMUL TUR. SIMION E UN PILOT BUN, DAR SE BATE CU MECANICII. LASCONI SE PRICEPE LA TOT ȘI NIMIC