Lucian Bode, secretarul general PNL, a depus listele de candidați ai PNL Sălaj pentru Camera Deputaților și Senatul României.

„Am depus astăzi listele de candidați ai PNL Sălaj pentru Camera Deputaților și Senatul României cu încredere că proiectul liberal pentru Sălaj este cheia succesului în următorii patru ani.

Venim în fața sălăjenilor cu o echipă de candidați formată din oameni profesioniști, care au o carieră solidă în spate și care sunt cunoscuți și respectați în comunitate”, a transmis liberalul.

Lucian Bode a transmis și un mesaj de mulțumire echipei PNL Sălaj, cât și oamenilor care au semnat pentru susținerea listei candidaților PNL:

 „Le mulțumesc celor care ne-au acordat încrederea și au semnat pentru susținerea listei candidaților PNL și, în mod special, echipelor noastre care ne-au susținut pe teren, zi de zi, și au fost în mijlocul oamenilor.
Susținerea pe care ne-au arătat-o sălăjenii ne onorează și ne responsabilizează”, a spus secretarul general PNL.

Secretarul general PNL a declarat că județul Sălaj a avansat din multe puncte de vedere datorită administrației liberale:

„În ultimii 4 ani, sub o administrație și guvernare liberală, județul Sălaj a progresat mult. Am reușit împreună, prin forța politică pe care ne-au încredințat-o sălăjenii, să punem Sălajul pe harta județelor care contează în România.
 
Ne propunem ca următorii 4 ani să fie cel puțin la fel de performanți și să păstrăm acest trend ascendent al dezvoltării județului nostru. Să convingem prin fapte și oameni ca și până acum.
 
Cred în potențialul județului nostru și voi rămâne la fel de implicat și atașat de comunitatea sălăjeană.
 
Împreună am muncit mult pentru a ajunge aici. Continuăm împreună pentru Sălaj, în slujba sălăjenilor!”, a subliniat secretarul general PNL.
 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMINISTRUL ENERGIEI: VOM PROTEJA CONSUMATORII FINALI VULNERABILI, DUPĂ 1 APRILIE 2025
Articolul următorFLORIN ROMAN: “A ABANDONA GUVERNAREA ÎNSEAMNĂ A DA CALE LIBERĂ PSD” SĂ OCUPE MINISTERUL DE INTERNE ÎN PERIOADA ALEGERILOR