Conducerea Partidului Național Liberal (PNL) a validat lista candidaților organizației București pentru alegerile parlamentare din acest an. Sebastian Burduja, liderul PNL București, va deschide lista pentru Camera Deputaților, iar fostul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu, va ocupa primul loc pe lista pentru Senat.

Sebastian Burduja, care a candidat la Primăria Capitalei în iunie 2024, este urmat pe lista pentru Camera Deputaților de Andrei Baciu, fost președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și de Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL. Lista este completată de Octavian Oprea, fost secretar general al Tineretului Național Liberal, și deputatul Răzvan Prișcă.

La Senat, Sorin Cîmpeanu este urmat de Monica Anisie, fost ministru al Educației, și de Vlad Nistor, fost europarlamentar.

Deși fostul premier Florin Cîțu a dorit să candideze în București, el va încerca să obțină un mandat de senator la Galați.

PNL speră să obțină 4-5 mandate la Camera Deputaților și două la Senat în Capitală.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentNICOLAE CIUCĂ, MESAJ DUR PENTRU GUVERNUL CONDUS DE CIOLACU: ROMÂNII AȘTEAPTĂ REZULTATE, NU EXPLICAȚII ȘI SOMNIFERE ELECTORALE
Articolul următorNOI TENSIUNI ÎNTRE PNL ȘI PSD. FLORIN ROMAN: INCOMPETENȚA DOMNULUI CIOLACU NE COSTĂ 1,1 MILIARDE DE EURO DIN PNRR