Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a declarat luni că primul lucru pe care îl spune un român despre PSD este că „sunt hoţi”. Liberalul a adăugat că PSD vorbeşte despre funie în casa spânzuratului, atunci când acuză actualul Executiv de furt, potrivit news.ro.

„Domnule procuror-general, preşedinte al Camerei Deputaţilor, mai trebuie să munciţi. În urmă cu câteva luni, când românii scandau în Piaţa Victoriei, oamenii strigau DNA să vină să vă ia. Aveţi grijă ce vă doriţi că s-ar putea să vi se întâmple. Atunci când întrebi un român – spune-mi primul lucru despre PSD, răspunde – sunt hoţi. Miki Şpagă, vă mai amintiţi un politician care să îşi ia porecla „Şpagă”. Vreţi să vorbim despre frumoasele şpăgi ale lui Vâlcov în cimitire, despre Dragnea. Păi voi vorbiţi de funie în casa spânzuratului? Vreţi să vorbim de ce faţada făcută de Teodorovici în faţa Ministerului de Finanţe e mai scumpă decât cea făcută la Palatul Parlamentului?”, a declarat Florin Roman, în plenul de luni al Camerei Deputaţilor.

Acesta a acuzat că preşedintele CCR Valer Dorneanu, Avocatul Poporului Renate Weber şi PSD se fac vinovaţi de faptul că numărul deceselor din cauza COVID-19 a trecut de 1.700.

„Dumneavoastră cu Dorneanu şi cu Renate Weber sunteţi cu adevărat complici la faptul că în România sunt peste 1.700 decese că sunt zeci de mii de infectaţi”, a conchis Florin Roman.

Articolul precedentArafat și Tătaru, declarațiile momentului! A fost aprobat un proiect care să inițieze măsuri sanitare pentru situații deosebite
Articolul următorPremierul Orban: Hoții de la PSD strigă hoții la niște oameni care sunt deasupra oricăror bănuieli