O nouă zi tensionată dintr-o campanie contondentă! Robert Negoiță devine victima retoricii șefului său Victor Ponta, cel mai furibund contestar al măsurilor de combatere a coronavirusului!

Primarul sectorului 3 a fost confirmat pozitiv… asta după ce a dat mâna cu sute de cetățeni. Deși cel puțin în București, există o alianța electorală între PNL și USR Plus, Vlad VoicuIescu îl ataca mult mai brutal pe Nicușor Dan decât pe Încruntata doamna Firea. Nu cumva, se repetă scenariul de la Constanța, unde fostul avocat al lui Mazăre, Stelian Ion îl bombardează din toate unghiurile pe candidatul liberal, în ciuda tuturor declarațiilor că lupta împotriva ciumei roșii?

Comentăm și Mărturisirile lui Negulescu despre sistemul securistico-Economico-politic patronat de cei mai înalți demnitari ai statului din acel moment și ne întrebăm îngrijorați ce se întâmplă în interiorul poliției române, atât de timidă cu clanurile interlope.

Va aștept alături de Dan Bucura, Valeriu Turcan, Adrian Moraru și Adrian Cozma, candidatul liberal la CJ SATU Mare

Articolul precedentMinistrul Cîțu: PSD-știi au acţionat ca nişte criminali şi acum, dintr-odată, îi interesează sănătatea oamenilor și vor amânarea alegerilor
Articolul următor100% TU DECIZI! Horia Țuțuianu, președintele CJ Constanța – Scandal cu ANI și acuzații de direcționare a banului public