După două luni și jumătate de când a fost numită în funcţia de subprefect, miercuri, 18 mai 2021, Andra Mihaela Costache şi-a dat demisia. Motivul demisiei ar fi candidatura ei, din partea PNL, la primăria oraşul Târgu Bujor, la alegerile parțiale care vor avea loc pe 27 iunie.

În 2020, la Târgu Bujor alegerile au fost câştigate de candidatul PSD Laurenţiu Viorel Gîdei cu 69,81%, iar candidatul de atunci al PNL, Sorin-Aurelian Artene a primit doar 24,98% din voturi.

Laurenţiu Viorel Gîdei a participat însă şi la alegerile parlamentare şi a obţinut un loc de deputat, drept pentru care şi-a dat demisia din funcţia de primar. În acest context, în data de 27 iunie 2021 se organizează din nou alegeri locale pentru funcţia de primar al oraşului Târgu Bujor.

”Am decis să îmi înaintez demisia din funcția de subprefect al județului Galați. O perioadă scurtă, dar extraordinară, intensă, cu multe provocări și oportunități de a cunoaște oameni minunați alături de care m-am implicat, pe cât a fost posibil, în acțiuni ce au contribuit la binele gălățenilor.

Același scop, și-anume binele comunității, este și cel cu gândul la care mi-am înaintat demisia. Voi candida, din partea PNL, pentru funcția de primar al Târgului Bujor, iar pregătirile pentru acest următor pas implică multă muncă și pregătire, cărora vreau să le dedic tot timpul necesar.

Acasă, la Târgu Bujor, vreau să le ofer oamenilor șansa de a trăi mai bine. Am alături de mine o echipă extraordinară cu ajutorul căreia voi propune soluții concrete, reale și aplicabile pentru dezvoltarea orașului nostru” a spus Andra Mihaela Costache.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentOlt: Alegerile locale parţiale de la Deveselu, mutate o săptămână mai târziu
Articolul următorGuvernul anulează Măsura 3 pentru IMM-uri și mută banii la Măsura 2