Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat joi, după ce în coaliţie nu s-a ajuns la nicio concluzie privind comasarea alegerilor, că liberalii şi-ar dori ca această discuţie privind posibila organizare împreună a mai multor tipuri de alegeri să fie tranşată cât mai repede, pentru că deja timpul ne presează.

„Foarte probabil ca aceste discuţii privind comasarea alegerilor să se continue săptămâna viitoare, probabil luni, pentru că comasarea alegerilor în mod evident are o serie de avantaje şi este absolut necesar să existe o decizie”, a spus Ionuţ Stroe.

„Noi, liberalii, am spus-o foarte clar că ne-am dori ca această discuţie privind această posibilă organizare împreună a mai multor tipuri de alegeri să fie tranşată, totuşi, cât mai repede, pentru că deja timpul ne presează, deja am intrat în a doua lună a acestui super an electoral. Ne obligă nu numai procedurile, ne obligă şi o agenda a Guvernului foarte încărcată şi este foarte important să arătăm preocupare atât pentru guvernare cât şi pentru organizarea acestor alegeri”, a completat Stroe.

„Probabil că decizia finală va fi pentru a adopta un anume scenariu, nu cred că sunt neclarităţi sau discuţii în contradictoriu”, a subliniat Stroe.

„Probabil că săptămâna viitoare se va ajunge la o concluzie, şi indiferent că vor fi sau nu comasate, eu cred că trebuie să luăm această decizie”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL.  

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentProiect PNL: bucureștenii din Sectorul 3 pot să își sterilizeze gratuit câinii
Articolul următorInterviul momentului la Culisele Statului Paralel. Nicolae Ciucă, față în față cu Anca Alexandrescu! Este România în pericol, cum spune șeful Armatei?