Nicolae Ciucă e convins că Partidul Național Liberal se va descurca și singur la alegeri, potrivit ultimelor sondaje. Șeful liberalilor spune că, în maxim două zile, partidul pe care îl conduce își va decide strategia. 

„Am desfășurat și o serie de sondaje la nivel național din care au reieșit o serie de date pe care urmează să le analizăm în cadrul Biroului Politic Național.

Am susținut și susțin în continuare că Partidul Național Liberal are și capacitatea și voința să poată să abordeze de unul singur, prin noi înșine, alegerile de anul viitor.

Chestiunea aceasta cu pierderea primarilor este oarecum nesusținută pentru că știți foarte bine că un primar nu poate să părăsească o formațiune politică până nu-și încheie mandatul. Partidul Național Liberal își menține calea de centru-dreapta și așa vom rămâne”, a spus Nicolae Ciucă.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCițu: „Armagedonul fiscal asumat de Marcel Ciolacu NATIONALIZEAZA Pilonul II de pensii de la angajații din sectorul IT. Urmează și restul românilor”
Articolul următorLegea PENSIILOR. Cum se majorează veniturile bunicilor, din ianuarie 2024 – Recalcularea, în septembrie