Un nou scandal zguduie coaliția în țară! Ministrul Justiției și președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, l-a desființat pe un primar PSD. Liderul PNL a lansat un atac virulent l-a adresa conducerii PSD a județului, după ce a organizat un festival al narciselor, dar fără să existe măcar o floare expusă la eveniment. Mai mult, Gorghiu a povestit că accesul la marele festival organizat de social-democrați s-a facut pe un drum neasfaltat. 

„Dacă vă întrebați cum poate fi organizat un Festival al narciselor, FĂRĂ narcise, mergeți azi în Negrași, Argeș!”, îndeamnă Alina Gorghiu, într-o postare pe Facebook.

„Autorul, nimeni altul decât primarul în funcție al localității. Deși, avea varianta de a face evenimentul atunci când narcisele erau în toată spledoarea lor și oamenii de oriunde puteau să își încânte privirea cu ele, primarul PSD a optat pentru această duminică”, arată ea în postare.

Și oferă și explicația: „Și nu întâmplător! Că doar a început campania electorală! Iar toți cei care au fost amăgiți cu Festivalul Narciselor de la Negrești au venit pe un drum județean neasfaltat, doar pentru a asculta de la primarul PSD laude la adresa actualului edil al Consiliului Județean și cât de „minunată” este actuala administrație locală”.

Alina Gorghiu oferă și o alternativă ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple: „Un lucru știu sigur! Evenimentul acesta putea să arate că Argeșul merită vizitat!

Am, însă, convingerea că Ilie Stanciu, candidatul PNL la primărie va schimba lucrurile în Negrași! Este un om decent, care știe de ce e nevoie în localitatea sa și are susținerea mea și a întregii echipe PNL! Alături de Radu Perianu la Consiliul Județean Argeș vor aduce dezvoltarea în  județ și în comunitate!

Oamenii din Negrași sunt toți frumoși și muncitori și ei sunt cei care merită, în primul rând, mult mai mult!”

 
 
 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentFlorin Roman despre PSD-iști: Reprezentanţii acestei formaţiuni în judeţele din zona Moldovei „sunt prin Italia prin arest la domiciliu, prin alte locuri”, în timp ce candidaţii PNL sunt „pe stradă, muncesc”
Articolul următorPrimarul Ciprian Ciucu a prezentat proiectele în plan pe zona de mobilitate în Sectorul 6