Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunțat, în exclusivitate la emisiunea Legile Puterii de la Realitatea Plus, că există presiuni asupra autorităților ca măsurile de relaxare totală să fie implementate imediat, însă a avertizat că asta e foarte periculos pentru că România are în continuare o creștere foarte lină a cazurilor de îmbolnăvire.

“Noi încă suntem într-o fază a pandemiei care e ca dinții de fierăstrău. În fiecare zi avem alte cazuri, suntem într-o fază ca dinții de fierăstrău. Normal, mai avem până în 15 mai. Dar avem o creștere foarte lină, de aici și măsurile de relaxare trebuie foarte atent implementate. Putem inclusiv să găsim o creștere a numărului cazurilor”, a declarant Raed Arafat, la “Legile Puterii”.

Șeful DSU a avertizat că există presiuni pentru implementarea imediată a măsurilor de relaxare totală.

“Iar în ceea ce privește măsurile de relaxare, multă lume insistă, avem presiuni să avem relaxare totală chiar de mâine daca se poate, dar acest lucru este foarte periculos, trebuie implementat cu cap, trebuie respectate regulile ca să nu avem o creștere a cazurilor”, a completat Raed Arafat.

Articolul precedentIohannis: ”Decizia CEDO este fără precedent și nu poate rămâne fără consecințe”
Articolul următorTĂIERILE ILEGALE, stopate la Senat! Proiect pentru exploatarea lemnului din păduri