Cristian Bușoi spune, într-o postare, pe pagina de Facebook, că PNL este principalul partid de dreapta din România și așa cum s-a văzut și în alegerile locale are forța să se mobilizeze.

„Pentru românii care cred în valorile dreptei, suntem unica soluție și singurul partid care poate să le îndeplinească așteptările.

Avem un candidat onest, cu o carieră solidă în spate. Domnul președinte Nicolae Ciucă are toată susținerea PNL și are calitățile pe care trebuie sa le aibă un om de stat. Pune înainte de toate interesele României”, a scris liberalul Cristian Bușoi.

Acesta se declară încrezător în șansele PNL de a câștiga alegerile prezidențiale prin candidatul Nicolae Ciucă.

„Sunt sigur că putem câștiga președinția României cu votul celor care își doresc un președinte corect, bine pregătit și capabil să facă față principalelor provocări ce vor urma. Suntem într-o situație geopolitică foarte complicată, avem un război la graniță și repoziționări la nivel global.

România are nevoie de un om de stat, nu de aventurieri și nici de politicieni extremiști. Nicolae Ciucă este soluția bună pentru țară”, conchide Bușoi.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMinistrul Marcel Boloș: 3 miliarde lei în plus pentru sănătatea românilor
Articolul următorEliot Sorel, în dialog cu Ana Maria Păcuraru-interviul care promite să schimbe cursul politicii internaționale: Biden are ocazia să facă un ultim gest de mare om politic, spunând că el se retrage – VIDEO