Senatorul Vergil Chițac, candidatul PNL la Primăria Constanța, a prezentat deja un program de guvernare locală, care este public și pe marginea căruia discută cu cetățenii orașului de la Marea Neagră.

Demnitarul susține că dorește să aibă o campanie „eminamente pozitivă” și a evitat să intre într-un clinci politic cu contracandidatul său de la USR, Stelian Ion, care i-a adus mai multe critici și despre care spune că „este extrem de ofensiv” și are o atitudine prin care, probabil, vrea „să compenseze” deficitul de notorietate.

„Simpla critică în politică nu te califică, nu te îndreptățește să dai lecții cuiva”, a subliniat Vergil Chițac, marți seară, în direct pe B1 TV, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

„Domnul acesta al cărui nume l-ați pronunțat și pe care eu nu vreau să îl pronunț a ales să facă o campanie agresivă, căreia eu nu îi răspund. Noi suntem, în Constanța, în fața celor mai importante alegeri din ultimii 30 de ani și este nefericit că se întâmplă lucrul acesta. Dumnealui mă critică, folosește chiar un limbaj aș spune suburban. De exemplu, spune despre mie că am fost parașutat de la București, la Constanța. Știți ceva? Simpla critică în politică nu te califică, nu te îndreptățește să dai lecții cuiva. Nu cred că trebuie să dai lecții cuiva până când nu ai condus nimic”, a spus Chițac pentru B1 TV.

 

 

 
Articolul precedentPlanul lui Nicușor Dan: Vrem să construim o administrație care să fie parteneră cu cetățeanul și cu mediul de afaceri
Articolul următorPremierul Orban merge astăzi în Parlament și prezintă măsurile de prevenire în contextul deschiderii anului şcolar şi organizării alegerilor locale